Непотрібні новорічні ялинки з'їдять у луцькому зоопарку

Непотрібні новорічні ялинки з'їдять у луцькому зоопарку

В луцькому зоопарку розпочали щорічну акцію з прийому новорічних ялинок від громадян. Деревця планують використовувати для годування тварин, створення декорацій і для облаштування умов, які максимально наближені до природніх.

Про це у коментарі Першому розповіла директорка зоопарку Людмила Денисенко.

«Ялинки від людей прийматимемо тільки ті, які не оброблені штучним снігом і які повністю почищені від новорічних прикрас, гірлянд і «дощику». Такі ялинки будуть використовуватися для облаштування сховку для тварин, щоб збагатити їхнє середовище. Оленям або ланям будемо робити такі своєрідні укриття. За допомогою ялинок створюватимемо умови, які  максимально наближені до природніх», – розповіла Людмила Денисенко.

«В їжу для тварин будуть використовувати тільки свіжі ялинки. В зоопарк вже  зателефонував продавець ялинок і зголосився ппривезти ті деревця, які продати не вдалося. Новорічні красуні прийматитимемо до останнього, оскільки кожна ялинка в результаті отримає друге життя», – зазначила директорка.

Людмила Денисенко розповіла, що навість повністю сухі ялинки використовуватимуть. Дерева будуть чистити і лишатимуть ствовбур, який згодиться  для опалення або для створення нових декорацій. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні почалася реєстрація на пробне ЗНО
Наступна новина Маленький волинянин, якому збирають гроші на операцію, записав пісню. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини