«Нікого ще не штрафували», – поліція про посилений карантин у Луцьку

«Нікого ще не штрафували», – поліція про посилений карантин у Луцьку
Фото ілюстративне

У Головному управлінні Нацполіції у Волинській області заявили, що поки не штрафували луцьких підприємців, які не дотримуються посиленого карантину.

Про це стало відомо у понеділок, 3 серпня, під час засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, державна комісія визначила Луцьк як «червону зону» з поширення коронавірусу. Через це місто мало закрити ресторани, спортзали, дитсадки і зупинити транспорт, однак міська рада відмовилась.

Заступник начальника головного управління Нацполіції у Волинській області Сергій Козак підтвердив, що на вихідних поліція надсилала попередження підприємцям про те, що з 3 серпня їм не можна працювати.

«Але адміністративні матеріали за порушення ні на кого поки не складали. Хоча перед цим такі протоколи були щодня. Зокрема через те, що заклади працювали після 22:00. Зараз ми хочемо прийти до нормального конструктивного рішення», – сказав поліцейський.

Нагадаємо, голова ОДА Юрій Погуляйко сказав, що Луцьк повинен дотримуватись рішень державної комісії, однак, на його думку, до п'ятниці ситуація може стабілізуватись і місто вийде з «червоної зони».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загальна сума боргів на газовому ринку сягнула 114 мільярдів гривень
Наступна новина Укрзалізниця закрила продаж квитків до Луцька
Останні новини
Схожі новини