Німецько-Український фонд фінансуватиме волинський бізнес. ВІДЕО

Німецько-Український фонд фінансуватиме волинський бізнес. ВІДЕО

Німеччина інвестуватиме у волинський бізнес.

У четвер, 21 червня, з цього приводу підписали угоду про співробітництво між Німецько-Українським фондом та Волинською облдержадміністрацією, – йдеться у сюжеті телеканалу Сфера-ТВ. 

Німецько-Український фонд на сьогодні фінансує близько ста підприємств малого та середнього бізнесу на суму 240 мільйонів гривень. Дійшла черга скористатися такими перевагами і волинському бізнесу каже виконувач обов’язків керівника фонду Валерій Майборода.

Роман Михальчук, керівник одного з підприємств, які мають досвід у співпраці з Німецько-Українським фондом. Саме він цього дня прийшов поділитися власним досвідом та результатом такої співпраці.

Завдяки співпраці з німецькими колегами, каже Роман Михальчук, всі вище перелічені ідеї їм вдалось втілити у життя. Відтак, чоловік радить підприємцям не зволікати і якомога швидше братися до справи.

Неабияк зацікавились подібною співпрацею і голови Волинських ОТГ. Прийшли і для себе почути щось корисного. Розповіли, що також мають на меті фінансуватися з Німецько-Українського фонду. Результатами роботи обіцяли похизуватись публічно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Враження - феєричні: луцький ресторатор влаштувався офіціантом у своєму ж закладі
Наступна новина В Україні офіційно зареєстрували другий випадок дифтерії
Останні новини
Схожі новини