«Область у будь-який момент може опинитись у червоній зоні», - Погуляйко звернувся до волинян

«Область у будь-який момент може опинитись у червоній зоні», - Погуляйко звернувся до волинян

Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко сказав, що через збільшення кількості хворих на коронавірус Волинь може опинитись у «червоній зоні», де діють найсуворіші карантинні обмеження: не працює транспорт, дитсадки, ресторани тощо.

Про це він заявив у вівторок, 18 серпня, під час брифінгу.

«Я неодноразово звертався до волинян, але щоденна статистика змушує задуматись про безпеку усіх нас. Я кажу це не як посадовець, а як людина. Хоча Волинь зараз не у «червоній зоні», кількість хворих щодня збільшується. Наша область у будь-який момент може опинитись у «червоній зоні», - сказав посадовець.

«Давайте згадаємо наші переживання, коли Луцьк опинився у «червоній зоні». Усі ми хвилювались через роботу транспорту, садочків, бізнесу. Давайте не допустимо повторення», - додав Юрій Погуляйко.

Він закликав волинян дотримуватись соціальної дистанції, а також носити маски у громадських місцях і транспорті. «Ці прості речі не лише захистять нас, а й полегшать роботу медикам», - сказав голова ОДА.

Нагадаємо, на Волині за минулу добу 85 нових хворих на коронавірус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, чому Максима Ткачука не допустили до Нацвідбору на дитяче Євробачення
Наступна новина На Волині різко побільшало тяжких хворих на коронавірус. Майже 73% ліжок зайнято
Останні новини
Схожі новини