Обманув всіх: журналіст отримав нагороду за неіснуючий ресторан в Лондоні

Обманув всіх: журналіст отримав нагороду за неіснуючий ресторан в Лондоні

Журналіст Уба Батлер вирішив провести експеримент та довести всім, що звичайна людина може стати справжнім "лідером думок" в соцмережах, але зовсім не в реальності.

Про це повідомляють на The Daily Mail.

Він вирішив за допомогою вигаданих відгуків у TripAdvisor просунути його неіснуючий ресторан "The Shed at Dulwich" ("Сарай у Далвічі") в топ-рейтингу кращих ресторанів в Лондоні, де став кращим рестораном.

Свій неіснуючий ресторан він розмістив на задньому дворі свого будинку, створював фотографії страв, використовуючи кумедні деталі (ватні диски, пінка для гоління та губки), а також зареєстрував у TripAdvisor свій ресторан та підписав, що до нього можна завітати лише за попереднім кількатижневим бронюванням.

Журналіст також запитав у представників TripAdvisor про надійність їх системи оцінки закладів, на що вони відповіли, що створювати фейкові ресторани можуть захотіти лише журналісти, аби перевірити систему, а для всіх інших у цьому немає ніякого сенсу.

На весь експеримент в журналіста пішло близько півроку. Але перш ніж закрити експеримент, Уба Батлер вирішив на один вечір дійсно організувати ресторан на своєму задньому дворі, але відвідувачі не надто були задоволені стравами запрошеного кухаря та діджея.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні нависла серйозна загроза епідемії небезпечної інфекції, – Комаровський
Наступна новина Європейська комісія позивається до Суду ЄС проти Чехії, Угорщини та Польщі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини