Обсяги експортно-імпортних операцій в зоні діяльності Волинської митниці ДФС продовжують зростати

Обсяги експортно-імпортних операцій в зоні діяльності Волинської митниці ДФС продовжують зростати

Загальний зовнішньоторговельний обсяг операцій, який суб’єкти здійснювали у зоні діяльності Волинської митниці ДФС, у січні-лютому 2018 року склав 417 млн дол. США, що на 42% більше аналогічного періоду минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ДФС області. 

При цьому операції щодо імпорту товарів продовжують домінувати над експортом (254 проти 145 млн дол. США), а також порівняно незначними залишаються обсяги транзиту (18 млн дол. США).

У товарній структурі імпорту у 2018 році переважали легкові автомобілі, трактори, сільськогосподарські або лісогосподарські машини, екскаватори. Натомість експортували в Європу через волинські митні пости ізольовані проводи, підшипники, розпильні лісоматеріали та соєві боби.

Загалом станом на 16 березня 2018 року Волинська митниця ДФС зібрала до державного бюджету України 1 мільярд 836 мільйонів гривень митних платежів, що на 599 мільйонів гривень або на 48% більше минулого року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 20 березня: долар і євро суттєво здорожчали
Наступна новина У Луцьку розпочне роботу консультативно-інформаційний пункт «Право для кожного»
Останні новини
Схожі новини