Журналістові з Волині заборонили їздити до Криму до 2054 року

Журналістові з Волині заборонили їздити до Криму до 2054 року
Тарас Ібрагімов

Журналістові із Волині Тарасові Ібрагімову на 34 роки заборонили в’їзд до Криму. Офіційна причина – «загроза обороноздатності чи безпеці Росії». Так зазначено в сповіщенні, яке Ібрагімову вручили працівники ФСБ. Сам журналіст пов’язує це зі своєю журналістською діяльністю.

З травня 2018-го він працював на телеканалі «UA:Крим», висвітлював переслідування кримських татар та українців, які не погодилися з приєднанням півострова до Росії, повідомляє Суспільне.

Народився та жив журналіст у селищі Ратному на Волині, після закінчення середньоосвітньої школи-гімназії імені Василя Газіна. Вступив до Східноєвропейського університету імені Лесі Українки на спеціальність політологія. У 2008 році закінчив виш та переїхав до Києва.

«Я висвітлював такі болючі для ФСБ і влади Криму теми, як політичні переслідування кримських татар і українців у Криму і те, як фальсифікуються ці справи. Чесно кажучи, я очікував, що так буде. Для мене це було питанням часу, і, мабуть, варто було б зазначити уже зараз, що я не припиню свою роботу журналіста на тему Криму. Я продовжу висвітлювати судові процеси», – запевнив Тарас Ібрагімов.

 
Волинянину, журналісту Тарасові Ібрагімову заборонили в’їзд до Криму

На 34 роки заборонили в’їзд до Криму волинянину, журналісту Суспільного Тарасові Ібрагімову. Офіційна причина - загроза обороноздатності чи безпеці Росії - так зазначено в сповіщенні, яке Ібрагімову вручили працівники ФСБ. Сам журналіст пов’язує це зі своєю журналістською діяльністю. З травня 2018-го він працював на телеканалі UA:Крим, висвітлював переслідування кримських татар та українців, які не погодилися з приєднАнням півострова до Росії. Народився та жив журналіст у селищі Ратному на Волині, після закінчення середньоосвітньої школи-гімназії імені Василя Газіна. Вступив до Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, за спеціальністю політологія. У 2008 році закінчив виш та переїхав до Києва. #НпСуспільнеВолинь #НовиниСуспільнеВолинь

Posted by UA: Волинь on Saturday, 18 January 2020

Читати також: Волинський ексберкутівець отримав керівну посаду в Нацгвардії РФ у Севастополі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ми подивилися нове українське кіно «Віддана». Чесно ділимося враженнями
Наступна новина Володимир-Волинський святкує Водохреще. Як купаються у річці Луга
Останні новини
Схожі новини