Охоронець Ігоря Палиці тепер охороняє Зеленського? ФОТО

Охоронець Ігоря Палиці тепер охороняє Зеленського? ФОТО

Чоловік, який раніше супроводжував голову Волинської обласної ради Ігоря Палицю і за припущенням журналістів був його охоронцем, тепер супроводжує кандидата у президенти україни Володимира Зеленського. Ще раніше цей же чоловік постійно супроводжував бізнесмена Ігоря Коломойського.

Нову людину в оточенні Зеленського, який відвідував Львів, помітив журналіст Михайло Ткач.

«Багаторічний особистий охоронець Ігоря Коломойського в Україні тепер, схоже, став особистим охоронцем кандидата в президенти Володимира Зеленського. Помітив на сьогоднішньому відео спілкування Зеленського у Львові. Просто факт» - повідомив журналіст у Фейсбуці.

Цікаво що ще у травні 2017 року про цього супутника Палиці писала журналістка Олена Лівіцька.

«Таємничого «помічника» голови Волинської облради можна зустріти не тільки на сесіях чи масових заходах за участі Ігоря Палиці в Луцьку. Тим паче, очевидно, ще недавно охоронець Палиці сумлінно дбав про безпеку Ігоря Коломойського. Як мінімум одного з особистих охоронців, який є неодмінним (хоч і мовчазним) учасником сесій облради, легко можна впізнати, якщо звернути увагу на охорону Коломойського Зокрема, це видно на світлинах періоду головування Коломойського у Дніпропетровській ОДА. Чи, скажімо, під час скандального нічного прибуття олігарха під стіни “Укранафти” та перепалки з нардепом Мустафою Найємом» - писала Олена Лівіцька.

Незнайомець і Зеленський

Незнайомець і Палиця

Незнайомець і Коломойський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вперше відбувся «Night to Shine» – всесвітній бал для людей з інвалідністю. ФОТО
Наступна новина Історію про Томос вже цьогоріч вивчатимуть в школах
Останні новини
Схожі новини