Олександр Лазорко поновився на роботі в «Укртранснафті»

Олександр Лазорко поновився на роботі в «Укртранснафті»

Олександр Лазорко поновився на роботі в «Укртранснафті» - він зайняв посаду заступника гендиректора з питань взаємодії з нафтопереробними заводами.

Про це свідчить інформація на сайті компанії, пише «Економічна Правда». Лазорко зайняв цю посаду у кінці січня 2020 року.

Водночас за даними директора «Консалтингової групи А-95» Сергія Куюна, Лазорко поновився за допомогою розпочатого ним проти компанії судового процесу. 

За даними Куюна, посада, яку отримав Лазорко після поновлення, не передбачає права підпису та участі в господарській діяльнолсті.

«Мені говорять, що нинішня посада Лазорка в "Укртранснафті" - бутафорна. Права підпису немає, участі в госпдіяльності немає, кабінету немає, машини немає», - написав Куюн у Facebook.

«Навіщо було поновлювати? В іншому випадку була перспектива програти мільйонів на 15 грн компенсації, включаючи компенсацію страждань Лазорко в Лондоні, де він переховувався від слідства при Порошенкові. Порахували, що з урахуванням минулих подвигів він вже і так дорого обійшовся платникам податків», - додав він.

Нагадаємо, у березні 2015 р. Олександра Лазорка відсторонили від виконання обов’язків голови правління через нібито маніпуляцію з викачуванням технологічної нафти і її розміщення на заводах групи «Приват». Лазорко був оголошений в розшук у вересні 2015 року з ініціативи Служби безпеки. Йому інкримінували привласнення майна в особливо великих розмірах, що передбачало покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років. У травні 2019 року Лазорка зняли з розшуку МВС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це неможливо», - Мінрегіон про «зникнення» міст та сіл з мапи України
Наступна новина На Світязі хочуть запустити пересувну лабораторію для вимірювання рівня води
Останні новини
Схожі новини