В Україні закодують ще 10 каналів

В Україні закодують ще 10 каналів
Фото ілюстративне

Десять українських телеканалів, які не входять до медіагруп, найближчим часом можуть закодувати свій супутниковий сигнал. Серед них такі телеканали: MusicBox, Xsport, «Трофей», «Терра», «Наука», «Фауна», «Кус-Кус», «36.6», «Дача» та «Епоха».

Про це пише Телекритика із посиланням на представників перелічених телеканалів.

Генеральний продюсер MusicBox Сергій Кобель підтвердив дату кодування каналу − 1 березня. У пресслужбі телеканалу Xsport повідомили, що рішення про кодування вже ухвалене, коли саме це станеться, мовник повідомить згодом.

Директор PayTV-напрямку Film.UA Наріман Гусейнов повідомив, що група веде «певну роботу» у питанні кодування «Кус-Куса», «36.6», «Дачі» та «Епохи». Телеканали групи «Континент ТБ» («Трофей», «Терра», «Наука» та «Фауна»), за словами генерального продюсера групи Андрія Медведя, будуть закодовані найближчим часом.

Телеканали Xsport, «36.6», «Дача» і «Епоха» сьогодні вже умовно кодують свій супутниковий сигнал системою кодування BISS, яку «відкривають» практично всі супутникові тюнери.

Нагадаємо, пізно вночі 28 січня чотири провідні телегрупи − StarLightMedia, 1+1 media, «Медіа Група Україна» й InterMediaGroup – закодували супутниковий сигнал своїх 22 розважальних телеканалів.

У відкритому доступі на супутнику залишилося ще 72 українські телеканали − державні громадські мовники, інформаційні та регіональні телеканали, а також ряд інших каналів, які не входять до медіагруп. Серед них чимало розважальних телеканалів, які, як і телегрупи, розвивають платну дистрибуцію провайдерами PayTV або продають рекламний час.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спеціальний бокс і медичні маски. Чи готові у Волинській інфекційній лікарні до спалаху коронавірусу
Наступна новина «Грошей небагато, але й за них можна змінювати село». Чого досягли у Велимченській громаді за 2 роки
Останні новини
Схожі новини