«Перший» привітав героя грудня – бізнесмена Петра Пилипюка. ФОТО

«Перший» привітав героя грудня – бізнесмена Петра Пилипюка. ФОТО

Бізнесмен Петро Пилипюк отримав символічну відзнаку «Першого» за перемогу в читацькому рейтингу в грудні «Герой місяця на «Першому».

«Перший» постійно розповідає про успішних і цікавих волинян. Тих, чиї історії мотивують і навіть дивують. Тих, хто поміж нас: від тренера з фітнесу, власниці квіткової справи – до відомого бізнесмена. Саме серед героїв таких публікацій читачі видання обирають героя місяця, голосуючи на сторінці сайту у «Фейсбуці». 

У грудні учасники голосування віддали першість гендиректору міжнародної компанії Modern Expo. Петро Пилипюк став героєм рубрики «Розмова в книгарні».

Читати історію тут: «Усе бізнес, бізнес... А іноді треба переключатися». Петро Пилипюк. РОЗМОВА В КНИГАРНІ

Кожен переможець місяця традиційно отримує символічну відзнаку сайту у формі логотипу видання та приз від партнера редакції – сертифікат на два квитки будь-якого концерту, організованого у 2019 році івент-агенцією «Tikhonov concert agency».

Журналісти «Першого» вручили Петру Пилипюку відзнаку. Історія його успіху та успіху його компанії не просто вражає, вона неабияк мотивує.

«Хочу сказати, що мені цікавим було інтерв’ю саме в такому форматі – як розмова в книгарні. Бо це незвично. Це – особлива атмосфера. Очевидно, що читачі це відчули», – зазначив Петро Пилипюк.

Нагадаємо, вже за тиждень на сторінці «Першого» стартує нове голосування – за Героя січня на Першому. Приєднуйтеся та обирайте героя публікацій «Першого», історія якого вас вразила.

Фото: Ірина КАБАНОВА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в одному храмі разом колядували прихожани Московського патріархату і ПЦУ
Наступна новина Нацбанк почав продавати гривні в рулонах
Останні новини
Схожі новини