Першого заступника Погуляйка Леоніда Кирильчука звільнили законно, – суд

Першого заступника Погуляйка Леоніда Кирильчука звільнили законно, – суд
Леонід Крильчук

Восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Волинської ОДА щодо звільнення з посади першого заступника голови Волинської облдержадміністрації.

Про це інформують на сайті ОДА.

Відповідно, зазначають, рішення Волинського окружного адміністративного суду від 29 липня 2020 року у справі №140/6516/20 скасували.

Таким чином, рішення про звільнення першого заступника голови ОДА визнали правомірним.

Зокрема у постанові, що оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень, зазначено:

«Апеляційну скаргу Волинської обласної державної адміністрації задовольнити, а рішення Волинського окружного адміністративного суду від 29 липня 2020 року у справі №140/6516/20 скасувати.

В задоволенні адміністративного позову ОСОБА_1 до Волинської обласної державної адміністрації про визнання протиправним та скасування розпорядження, поновлення на посаді, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу відмовити».

Нагадаємо, у квітні 2020-го голова ОДА Юрій Погуляйко звільнив свого першого заступника Леоніда Кирильчука, який пропрацював на посаді близько місяця.

У липні Волинський окружний адміністративний суд визнав розпорядження очільника ОДА про звільнення Кирильчука незаконним та вирішив поновити чиновника на посаді з 28 квітня.

З вересня 2020 року на посаді першого заступника голови Волинської ОДА працює Сергій Мовенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гурт «Фіолет» заспівав у рекламі «Київстару»
Наступна новина Відсьогодні в Україні діють нові карантинні обмеження. Що заборонено?
Останні новини
Схожі новини