На Новому ринку кажуть, що підприємці зі Старого ринку купили у них кіоски. Готують переселення?

На Новому ринку кажуть, що підприємці зі Старого ринку купили у них кіоски. Готують переселення?
«Новий ринок» (фото «Сили правди»)

Більшість кіосків на «Новому ринку», що у Луцьку поблизу заводу Kromberg & Schubert, належать підприємцям із Центрального ринку.

Про це розповів співвласник «Нового ринку» Любомир Пахолко, ідеться у розслідуванні Центру журналістських розслідувань «Сила правди».

Зазначають, що, попри небажання, частина підприємців усе ж готова до перенесення торгових місць і на такий випадок має «план Б» .

Читати також: Антисанітарія та пережиток минулого. У міській раді пояснили, чому вони проти Центрального ринку

За словами Пахолка, на «Новому ринку» більшість існуючих кіосків (їх близько 400) давно купили, навіть якщо там зараз ніхто не торгує.

«Більшість належить підприємцям зі Старого ринку», – зазначив Пахолко.

Нагадаємо, підприємці Центрального ринку збиралися 25 вересня на мітинг у вересні під міською радою. Тоді радник міського голови Ігор Поліщук запевнив, що буде створена робоча група за участю чиновників, депутатів та підприємців. Також він розповів, що в такому вигляді, як зараз, Центральний ринок існувати не буде.

Читати також: Сквер і кафе. Що хочуть зробити на місці Старого ринку у Луцьку

30 жовтня кілька сотень підприємців знову прийшли до міськради. Вони вимагали створити робочу групу для обговорення долі Центрального ринку – мовляв, за місяць так і не почули про створення робочої групи.

Олнак радник луцького міського голови Ігор Поліщук заявив, що з підприємцями Центрального ринку не можна домовитись, бо «їм вигідно працювати з порушенням законодавства під прикриттям облспоживспілки».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина День народження, хрестини, чи корпоративи: як обрати заклад на свято
Наступна новина Петро Філюк склав присягу судді Конституційного Суду України
Останні новини
Схожі новини