Поблизу Луцька обмежили рух транспорту: ремонтують дорогу

Поблизу Луцька обмежили рух транспорту: ремонтують дорогу

На регіональному автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ днями розпочався ремонт ділянки, протяжністю 3,7 км від вул. Сосюри у м.Луцьку до с.Дачне (км 4+468 – км 8+150).

7 вересня там завершуються роботи з фрезерування старого шару дорожнього покриття. Згодом тут буде влаштовано новий дорожній одяг, завтовшки 30 см, та виконано комплекс заходів з організації та забезпечення безпеки руху, – інформує Служба автомобільних доріг Волині.

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту ділянкою автошляху Р-14 від вул. Сосюри у м.Луцьку до с.Дачне (км 4+468 – км 8+150) частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Це другий відрізок автошляху Р-14, де цьогоріч проводиться поточний середній ремонт. На 8-кілометровій ділянці Ківерці – Озеро (км 16+829 – км 24+927) уже влаштовано основу та перший асфальтобетонний шар дорожнього одягу, проводиться влаштування ліній зовнішнього освітлення, облаштування посадкових майданчиків, планування узбіч та ін.

Роботи на цих двох об’єктах виконує підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Окрім того, близько 2 км дорожнього покриття на автошляху Р-14 по селу Тростянець оновлено шляхом влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші.

Ще на 11-кілометровій ділянці від с.Розничі до с.Довжиця цьогоріч влаштовано тонкошарове покриття дорожнього одягу з литої емульсійно-мінеральної суміші типу Сларі-Сіл. Це шар зносу, який продовжує термін служби існуючого дорожнього покриття.

Закликають водіїв та інших користувачів автодоріг бути максимально уважними, обережними та відповідальними в місцях проведення ремонтних робіт на автошляхах!

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині утворили вісім виборчих округів. Як це було?
Наступна новина У Ковелі провели унікальну операцію із трансплантації нирки
Останні новини
Схожі новини