Почалося: Apple запускає у продаж зубну щітку зі штучним інтелектом

Почалося: Apple запускає у продаж зубну щітку зі штучним інтелектом

Тепер чистити зуби можна ще ефективніше: компанія Apple почала продаж електронної зубної щітки Colgate Smart E1 із вбудованим штучним інтелектом, повідомляється на сайті компанії.

Комбінація датчиків визначає точне положення щітки в реальному часі в 16 зонах ротової порожнини. Дані автоматично завантажуються в додаток Colgate на iPhone або iPad через Bluetooth.

Потім алгоритм навчання розробляє для вас рекомендації, засновані на ваших індивідуальних даних, і ділиться ними з вами через додаток.

Додаток, розробивши карту вашої ротової порожнини, також повідомить вам, де ви почистили, а де пропустили.

А щоб все було ще більш серйозно – в додаток додано дві безкоштовні гри, в яких за вірне виконання рекомендацій з догляду за зубами вам будуть нараховуватися бонуси.

Нагадаємо, оновлена iOS дозолить користувачам самостійно вирішувати, чи уповільнювати свій iPhone. Раніше продуктивність iPhone уповільнювалась автоматично, щоб зберегти батарею та уникнути перезавантажень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині можуть вимкнути аналогове телерадіомовлення
Наступна новина Стрілянина в Одесі: кількість жертв і поранених зросла
Останні новини
Схожі новини