В Україні відкриють перший Apple Shop

В Україні відкриють перший Apple Shop

Магазини такого формату розміщуються в торгових центрах партнерів компанії Apple і ключових роздрібних магазинах. Формат Apple Shop належить компанії Apple, і запуск такого магазину можливий тільки за участі компанії, повідомляє AIN.

Про це пишуть «Волинські новини».

Фахівці Apple розробляють проект магазину, дизайн, надають меблі - його намагаються наблизити до фірмових Apple Store. Apple Shop є по всьому світу, але в Україні це буде перша така точка.

Читайте також: Як відрізнити оригінальну продукцію Apple від копій. ФОТО

Не всі магазини можуть претендувати на відкриття Apple Shop - вони повинні відповідати суворим вимогам компанії.

Як повідомили в Asbis, мережа «Цитрус» відповідає всім критеріям: має статус Apple Authorised Reseller і є лідером з продажу техніки Apple в Україні - тому один з її магазинів вибрали для розміщення Apple Shop.

Площа Apple Shop, який відкриють в Одесі, складе 60 кв.м. Дизайн і виготовлення зони виконано офіційними підрядниками компанії Apple.

Працювати в Apple Shop будуть фахівці компанії «Цитрус», які пройшли спеціальне навчання у сертифікованого тренера компанії Apple.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко заветував закон про криміналізацію контрабанди лісу
Наступна новина Волиняни з 14 бригади взяли участь в параді на Луганщині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини