Показали, як фахівці встановлюють радіатори Kermi на ЖК «Супернова»

Показали, як фахівці встановлюють радіатори Kermi на ЖК «Супернова»

У квартирах ЖК «Супернова» завершується встановлення радіаторів німецького виробництва Kermi.

Про це розповіли спеціалісти опалювальних системи ПП «БОШ-ТЕПЛО».

«У квартирах ЖК «Супернова» ми встановлюємо переважно радіатори з нижнім підключенням під вікнами і боковим. Kermi – це якісні радіатори німецького виробництва. Їх розмірна лінійка досить велика.

Читайте також: Kermi, як і BMW, – якість настільки висока, що можна зрівняти з елітним автомобілем

Розмір радіаторів для ЖК «Супернова» заздалегідь був прописаний проектантом, відповідно до площі кожної кімнати та наявності вікна чи лоджії. Зокрема, висота радіаторів 500 мм/50с м., а довжина – від 40 сантиметрів до 1,2 метрів.

Щодо вертикальних радіаторів, то тут ми встановлюємо не надто високі – 60 см, а на балконах – 40 см заввишки. Вони ідеально підходять для квартир з таким плануванням і, думаю, ідеально впишуться у будь-який дизайн», – переконаний начальник відділу збуту ПП «БОШ-ТЕПЛО» Олександр Шабала.

За словами спеціаліста опалювальних систем, радіатори встановлюються на спеціальні кронштейни, які міцно кріпляться до підлоги.

Спеціалісти завершують монтаж радіаторів Kermi
(ліворуч – Роман Кашубський, праворуч – Олександр Шабала )

«Особливістю радіаторів Kermi є те, що їх можна встановлювати ще до початку ремонтно-оздоблювальних робіт. Наші спеціалісти знімають захисну плівку лише в тих місцях, де є кріплення. Тож власники можуть не перейматись тим, що під час ремонту робітники замастять біленькі панелі шпаклівкою чи фарбою.

Радіатори повністю захищені, після завершення ремонту клієнт може сам зняти залишки упаковки і запустити опалення», – запевняє фахівець зі встановлення опалювальних приладів Роман Кашубський.

Роман Кашубський

Як розповів начальник відділу збуту ПП «БОШ-ТЕПЛО» Олександр Шабала, усі радіатори, які встановлені у квартирах ЖК «Супернова», вже підключені до автономної системи опалення та протестовані повітрям. Тому хоч завтра вже можна запускати воду і вмикати їх.

Читайте також: Стильні і надійні радіатори «Kermi»: особливості встановлення та головні переваги

За словами експерта, на сьогодні радіатори Kermi є найпопулярнішими на волинському ринку опалювальних приладів.

«Підприємство «БОШ-ТЕПЛО» співпрацює з компанією «Kermi GmbH» і регіональним менеджером з розвитку Станіславом Опалінським вже давно. Це наші хороші і надійні партнери.

Ми встановили радіатори Kermi не лише у ЖК «Супернова», а й у ЖК «Юпітер», в якому днями офіційно відкрили перший будинок. Окрім цього, у нас дуже багато індивідуальних замовлень, тому, скажу, що радіатори Kermi зараз користуються великим попитом серед волинян», - резюмує фахівець.

Радіатори німецького виробництва компанії «Kermi GmbH» у Луцьку можна придбати в офіційних представників теплотехніки BOSCH – у підприємства «БОШ-ТЕПЛО» за адресою:

 м. Луцьк, вул. Рівненська, 15

(0332) 28-36-02, (095) 825-49-97, (067) 779-26-06

e-mail: [email protected].

Олександр Шабала

 

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Павло БЕРЕЗЮК (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку ще один магазин продовжує торгувати алкоголем вночі
Наступна новина Повідомили, на що Луцький пологовий будинок витратив 1,3 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини