Повідомили, на що Луцький пологовий будинок витратив 1,3 мільйона гривень

Повідомили, на що Луцький пологовий будинок витратив 1,3 мільйона гривень
джерело фото: Конкурент

Комунальний заклад «Луцький клінічний пологовий будинок» закупив кювез для недоношених новонароджених та пульсоксиметр у відділення інтенсивної терапії новонароджених.

Про це стало відомо під час виконавчого комітету 20 червня.

За кошти міського бюджету (1,3 млн. грн) провели ремонт жіночої консультації, придбали сучасне медичне обладнання, зокрема кювез для недоношених новонароджених на суму 482 тисячі гривень.

За ці позабюджетні кошти проведені поточний ремонт підлоги коридору І-го поверху акушерського корпусу (119 966 тис. грн), поточний ремонт підлоги коридору ІV-го поверху акушерського корпусу (110 361 тис. грн), придбали сучасний пульсоксиметр у відділення інтенсивної терапії новонароджених (65 000 тис. грн), провели поточні ремонти медичного та господарського приладдя, придбали засоби для підтримки санітарно-епідемічного режиму, комплект меблів в жіночу консультацію, постільну білизну, медичні костюми для персоналу в операційну, медикаменти, лабораторні реактиви, бланки медичні тощо.

Раніше ми писали, що Луцький пологовий – переповнений


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як фахівці встановлюють радіатори Kermi на ЖК «Супернова»
Наступна новина У Луцьку перезавантажені садочки, у черзі - 800 дітей
Останні новини
Схожі новини