Поліщук повідомив, коли лучанам включать гарячу воду

Поліщук повідомив, коли лучанам включать гарячу воду
Фото ілюстративне

Працівників ДКП «Луцьктепло» відкличуть з відпусток для відновлення постачання гарячої води в місті після підписання нового договору з АТ НАК «Нафтогаз України».

Про це Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів під час ефіру на телеканалі «Аверс», – пише ІА «Волинські новини».

Наразі все залежить від того, коли «Нафтогаз» підготує договори. Очікується, що це відбудеться в найближчі тижні.

«Я безпосередньо спілкувався з заступником керівника Офісу президента, який повідомив, що досягнуто таких домовленостей: ціна на рівні 7400 гривень за 1000 кубометрів газу (разом із доставкою та розподілом), відсутність авансу та подобового визначення обсягів газу, розблокування рахунків, заблокованих «Нафтогазом» за заборгованість, яка виникла внаслідок того, що держава не відшкодовувала різницю в тарифах у попередні роки», – сказав Ігор Поліщук.

Ці домовленості дозволять відновити постачання гарячої води і нормально підготуватися до опалювального сезону. Проте є одна умова – післяплата має відбуватися на 100% за використаний газ. Якщо підприємство, яке подає тепло і гарячу воду, хоча б раз не розрахується на 100% із «Нафтогазом» за спожитий газ, воно позбавляється права на наступні три роки укладати договори.

Нагадаємо, гарячу воду лучанам вимкнули 20 травня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині шукають 72-річного пенсіонера
Наступна новина «Мені здавалося, що самогубство – єдиний вихід». Шлях від залежності до порятунку. ІНТЕРВ’Ю
Останні новини
Схожі новини