Понад 100 юних волинян змагалися у першості з дзюдо

Понад 100 юних волинян змагалися у першості з дзюдо

У спортивному комплексі «Колос» пройшли змагання відкритої командної першості Громадської організації «Волинська територіальна організація ВФСТ «Колос» з дзюдо.

В змаганнях взяли участь понад 100 юних дзюдоїстів з міста Луцька та смт. Шацьк.

Поєдинки проходили окремо серед спортсменів 2006-2007 років народження та 2008-2009 р.н. за принципом команда на команду (стінка на стінку). У молодшій віковій групі було заявлено 7 команд, у старшій – 4.

Читати також: Волинські спортсменки вибороли медалі чемпіонату України з дзюдо

У цікавій та напруженій боротьбі чемпіонами у двох вікових групах стала команда спортивного клубу «Торнадо» з смт. Шацьк. У молодшій віковій групі призерами стали команди: Колос – 1 друге місце, спортивний клуб «Волинь-дзюдо» м.Луцьк (третє місце) Колос-2 (третє місце).

У старшій віковій групі – друге місце посіла команда Колос-1, треті місця зайняли команди «Динамо» та Колос-2.

Команди були нагороджені кубками та дипломами, а спортсмени медалями та грамотами. Церемонію нагородження провели ветерани колосівського дзюдо, майстри спорту, неодноразові  чемпіони та призери Чемпіонатів Європи, Світу та міжнародних змагань серед ветеранів Олег Чернецький та Олександр Стельмащук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учені з'ясували, як можна продовжити тривалість життя
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 25 травня
Останні новини
Схожі новини