Постав нові вікна – держава поверне 35% вартості. Яке це зробити?

Постав нові вікна – держава поверне 35% вартості. Яке це зробити?

В Україні знову діє програма «Теплі кредити»: держава через банки компенсовує людям частину грошей, які ті потратили на енергозбергаючі заходи. 

Щоб скористатися програмою, людина повинна звернутися в один з державних банків - Укргазбанк чи Ощадбанк - і пояснити, які саме енергоефективні заходи вона збирається робити. Коли банк надасть їй кредит, – людині компенсують до 35% від тіла кредиту. Решту треба погасити, звісно, самостійно.

Одні з найпоширеніших енергоефективних заходів, які використовують українці - заміна вікон і дверей на енергоощадні. 

Яким чином це економить тепло і як їх придбати, скориставшись «Теплими кредитами», розповідає луцький підприємець, який займається встановленням енергощадних вікон і дверей, співвласник компанії «DecorMarket» Володимир Луцик.

Скільки грошей можна зекономити?

Наші клієнти давно цікавилися, коли ж нарешті запрацюють «теплі кредити» - тобто коли держава де-факто виділить на це гроші. У травні нарешті це запрацювало. 

Наша компанія займається, зокрема,  встановленням енергоощадних вікон і дверей. Купуючи ці товари у нас, людина може завдяки теплим кредитам повернути собі 35 % їх вартості.

Максимальна сума компенсації, яку можна отримати  – 14 000 гривень. Погодьтесь, дуже хороша можливість заощадити.

Чи реально енергоощадні вікна і двері економлять тепло і гроші власнику?

Я можу спиратися на власний досвід і відгуки наших клієнтів. Часто буває, що ми замінюємо у замовників навіть металопластикові вікна, які монтувались 15-20 років тому – на сучасні енергозберігаючі. Такі клієнти стверджують, що почали економити на опаленні  в межах 15-20%. Вважаю це суттєвою економією. 

Звісно що ті, хто міняє старі дерев’яні вікна - економлять ще більше. Адже в середньому тепловтрати у приміщеннях, де стоять такі – близько 40%!

 

Тому купити енергозберігаючі металопластикові вікна в 2020 році — не примха, а серйозний підхід до економії витрат на опалення житла.

Економія на енергоресурсах буде відчутна вже через рік після установки наших вікон. А вартість енергозберігаючого металопластикового вікна повністю окупається приблизно на п’ятий рік.

Чи всі можуть скористатися «Теплими кредитами»?

Програма «Тепла оселя» має свої правила для тих, хто хоче нею скористатись:

  • Отримати її можуть приватні підприємці і люди, які офіційно працевлаштовані.
  • Офіційний дохід має бути не менше, як 4 000 гривень на місяць.
  • На момент закінчення кредиту вік людини, що його взяла не має перевищувати 65 років.
  • Матеріали, які купує замовник мають свої характеристики. Наприклад, якщо це вікна, то вони мають бути класу А, дійсно енергозберігаючими, а не старіші моделі.
  • Особисто по компенсацію за вікна і двері можуть звертатися лише власники приватних будинків. Для багатоквартирних будинків держава воліє працювати не з окремими власниками,а з ОСББ, Для ниху програмі “Теплі кредити” - окремі умови. 

Що зробити, щоб взяти «теплий кредит»?

Наша компанія «DecorMarket» більше чотирьох років працює з програмою «Теплі кредити».  Кількість вікон, які ми поставили у Луцьку і на Волині завдяки цій програмі – сотні. Адже 35% компенсації – це значна підмога і наші клієнти радо користуються такою можливістю.

Що повинен зробити наш клієнт, аби скористатися “Теплими кредитами”? 

1.Звернутися до нас, зробити замовлення. Наш спеціаліст приїде додому до замовника, зробить заміри.  Замовник отримає  рахунок-фактуру на вікна.

2. Зробити документ, який засвідчує дохід:  довідку про доходи за останні 6 місяців, або (для підприємця) річний чи квартальний звіт.

3. Звернутися в Ощадбанк або Укргазбанк, взявши з собою довідку про доходи, паспорт, ідентифікаційний код та рахунок-фактуру.  

4. Надати кредитні документи нам - компанії «DecorMarket», Укласти з нами угоду на виготовлення вікон. Звичайно, тільки після того, як банк дасть добро на кредит.

5. Надати банку накладну на вікна для отримання компенсації 35%.

5. Забрати компенсацію у банку.

Чи може бути, що кредит дадуть, а держава грошей не компенсує? 

Так, я розумію таке побоювання. Адже тоді клієнтові доведеться самому оплачувати весь кредит. 

Я не можу від імені держави цілковито гарантувати компенсацію, але скажу: за весь час роботи у нас не було жодного випадку, аби людині погодили кредитування, але не надали  компенсацію. 

Проте є випадки, коли людям не погодили надання кредиту через різні причини: негативні кредитні історії, інші кредити, малі доходи тощо. 

Куди звертатися, щоб замовити вікна?

Звертайтеся у нашу компанію – ми з радістю допоможемо порадою і щодо оформлення кредиту і – головне – щодо вибору справді якісних, економних і довговічних вікон.

Телефонуйте 0953857007, 0683857007.

Заходьте до нас: Луцьк, Соборності 42,  «ДекорМаркет» (біля гіпермаркету «Там Там»)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Компанія «Канген» спростовує фейки про якість бутильованої води у Луцьку
Наступна новина Комерційні приміщення у Ковелі: де і за скільки можна купити?
Останні новини
Схожі новини