Ремонт дороги до Шацьких озер: які шляхи планують зробити цьогоріч

Ремонт дороги до Шацьких озер: які шляхи планують зробити цьогоріч

У 2021 році планують відремонтувати дорогу Піща – Верба на шляху до Шацьких озер, що є частиною траси Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Волинський – Павлівка –  Горохів – Берестечко –  Козин – /М-06/.

Про це повідомили у Службі автодоріг Волинської області.

Тут запевнили, що у пріоритеті – дороги за туристичними маршрутами до Шацького національного природного парку, на території якого розташовано 23 озера, зокрема й озеро Світязь. 

«Дістатись сюди можна територіальним автошляхом Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Волинський – Павлівка –  Горохів – Берестечко –  Козин – /М-06/. Саме його ремонт – одне з першочергових завдань, яке стоїть перед Службою автомобільних доріг у Волинській області, аби наш регіон став ще більш привабливим для туристів», – зазначили у відомстві.

Відновлення цієї траси розпочали торік: ремонтували 9-кілометрову ділянку, що починається поблизу повороту до санаторію «Лісова пісня» та закінчується на виїзді з селища Шацьк. 

На всій її протяжності влаштували вирівнюючий шар, а поверх нього на відрізку понад 6 км вже провели фінішне асфальтування.

Цьогоріч цей об’єкт планують здати в експлуатацію.

1 квітня, кажуть у відомстві, ремонтні роботи стартували на ще одній ділянці автодороги Т-03-02. Дорожня техніка працює від 7-го кілометра, рухаючись до села Піща на українсько-білоруському кордоні.

«Проводяться роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття, згодом тут буде влаштовано два шари асфальтобетонної суміші та проведено комплекс робіт з організації дорожнього руху», – обіцяють у Службі автодоріг.

Виконавець робіт на цих двох ділянках автодороги Т-03-02 – ТОВ «ПБС». 

У планах 2021 року – відновлення автошляху Т-03-02 на відтинку Піща – Верба.

Обіцяють ремонтувати й інші територіальні дороги, що ведуть до Шацьких озер, зокрема Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/ на ділянці між селами Пульмо і Гряда, а також шляхи за маршрутом Шацьк – Ратне (Т-03-06 і Т-03-08).

«На ділянці Шацьк – Вілиця автодороги Т-03-06 ремонтні роботи вже в повному розпалі – укладається перший шар асфальту. Тут працює ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс», – кажуть у Службі автодоріг.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Представили нового директора національного природного парку «Цуманська пуща»
Наступна новина «Два кольори» у виконанні оркестру Луцького прикордонного загону. Відео
Останні новини
Схожі новини