Пробне ЗНО онлайн: сайти не витримують навантаження

Пробне ЗНО онлайн: сайти не витримують навантаження
Фото ілюстративне

В Україні 15 червня випускники онлайн проходять пробне ЗНО з української мови і літератури. Однак сайти Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти наразі не витримують навантаження.

Про це повідомляють на сторінці УЦОЯО у фейсбуці.

«Значна кількість відвідувачів намагаються скористатися можливістю пройти пробне ЗНО з української мови і літератури вдома. Щойно кількість відвідувачів зменшиться – сайти відновлять свою роботу роботу», – запевняють у повідомленні.

«Ми радимо Вам не хвилюватися і нагадуємо, що завантажити тестовий зошит, бланк відповідей з української мови і літератури та занести свої відповіді до сервісу визначення результатів учасники можуть до 18:00 19 червня», – кажуть в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Також просять вибачення за ці технічні проблеми і запевняють, що зроблять усе, щоб усунути їх найближчим часом.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Нагадаємо, ввечері у п’ятницю 12 червня уряд заборонив відвідування закладів освіти – скасував пробне ЗНО у навчальних закладах. Згодом у МОН повідомили, що пробне ЗНО пройде онлайн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка переїхала в Ізраїль і розвиває там «солодкий» бізнес
Наступна новина У Луцьку помер чоловік із коронавірусом. Мав важке супутнє захворювання
Останні новини
Схожі новини