Програма «Основний Акцент» повернулася в OFF-line

Програма «Основний Акцент» повернулася в OFF-line

Засновник тренінгової компанії «OVITTA», коуч та експерт з персональної ефективності Микола Сапсан 27-30 травня у Львові проведе грандіозний захід – тренінг «Основний Акцент». Це програма для тих, хто бажає за короткі терміни змінити своє життя; тих, хто готовий взяти відповідальність за створення власного майбутнього; тих, хто нарешті хоче ЖИТИ, відчуваючи радість і насолоду кожної миті.

За час пандемії ми вже звикли жити  on-line. З іншого боку – гостро відчули дефіцит і цінність живого спілкування. Енергія живої зустрічі незрівнянна ні з чим.

На численні прохання студентів компанії, інтенсивний і тепер 4-денний тренінг «Основний акцент» повертається!

Вперше за рік карантинного режиму з'явилась можливість проведення наживо цього тренінгу.  Він є унікальним за своїм наповненням та дає 100-відсоткову результативність учасникам.

«Основний Акцент» пройде у Львові в готелі «Таурус». Це один з найкращих готелів міста, який розміщено поблизу історичного центру. 

Чи спадало Вам колись на думку: хочу розібратись, куди мені рухатися; вперся у стелю компетенцій; не розумію що далі; потрібно ухвалити радикальне рішення й від нього залежить нереально багато? Чи відчували, що ви ресурсні й бажаєте змін? Якщо ТАК, тренінг «Основний Акцент» саме для Вас!

Це програма, яка за короткий проміжок часу дає причину розуміння. У пошуках винних ви розумієте, що винна – не людина. Провина – це причина. Вона може і не стосуватись людини.

Коли ви знайдете причину і зрозумієте, що дійсно важливе в житті, то прокладете туди свій шлях. Це дуже круто!

За 4 дні участі в програмі «Основний Акцент» відбувається те, на що зазвичай люди витрачають ціле життя. У тренінгу використовується технологія, якій багато тисячоліть. Провідні університети світу Гарвард, Кембридж та інші елітарні бізнес-школи використовують цю техніку в підготовці лідерів інноваційних галузей.

ЖИВИЙ ексклюзивний захід, програма «Основний Акцент», пройде з 27 по 30 травня.

Це не потоковий тренінг - він камерний та делікатний. На нього ніколи ніхто не приходить випадково, або невчасно. Це неймовірна трансформація людей, які готові дозволити собі більше.

Участь у програмі «Основний Акцент» – це 4 дні спілкування наживо й незабутні враження. Запобіжні заходи передбачають відстань між людьми в залі, відповідно, кількість місць – обмежена.

Якщо ви заплуталися і бажаєте саме зараз знайти мотивацію, щоб рухатися далі; щоб точно зрозуміти, чому ви дієте саме так; звідки беруться ті результати, які ви отримуєте – УСІ можливості в ваших руках – ДІЙТЕ!

Єдине, про що ви можете пошкодувати – це про те, що не прийшли раніше…

Зареєструватись на програму “Основний акцент” можна за посиланням: https://relations-ovitta.com/osnovnoy_aktsent?utm_source=Lutsk1


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Газовикам заборонили брати плату зі споживачів за зміну постачальника палива
Наступна новина У Луцьку відремонтують пішохідний міст біля залізничного вокзалу
Останні новини
Схожі новини