Волинянам розкажуть, як розширити можливості волонтерських рухів

Волинянам розкажуть, як розширити можливості волонтерських рухів

Як ефективно проаналізувати власні спроможності і зробити з цього правильні висновки? Що таке мапа партнерства і як її створити? Що допомагає і що заважає для налагодження тривалих партнерств?

Про все це у контексті волонтерства йтиметься під час вебінару «Розширення можливостей волонтерських рухів». Захід відбудеться у середу, 10 серпня, он-лайн на платформі zoom. Початок о 12:00.

Тренер: Віктор Артеменко - незалежний консультант для урядових та неурядових організацій. Спеціалізація: організаційний розвиток, проектний менеджмент, публічна політика та врядування, освітня політика, гендерний аналіз проєктів, освітні продукти. Кваліфікація: 13 років досвіду проектного менеджменту, 6 років досвіду професійної фасилітації стратегічних сесій та сесій з розробки рішень, досвід написання та адвокації законів (та інших нормативно-правових актів), досвід роботи в міністерстві та з міністерствами, особлива увага до проєктування поведінкових змін.

До участі в навчанні запрошуються волинські громадські активісти та волонтери. Зареєструватися на захід можна за посиланням - https://forms.gle/KnnpoVk8RUGT7nid6. Зареєстрованим буде надіслано посилання на онлайн-зустріч на вказану електронну пошту.

Буде не лише теоретично, а й практично!

Довідково

Навчання організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися з Михайлом Дарчичом
Наступна новина На облаштування сховища в неонатальному центрі Луцька виділять понад мільйон гривень
Останні новини
Схожі новини