«Проти нас подали 206 позовів», - очільник волинського геокадастру про скандал на Горохівщині

«Проти нас подали 206 позовів», - очільник волинського геокадастру про скандал на Горохівщині

Очільник Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Володимир Боярчук запевняє, що не виділяв 206 ділянок на території колишнього Горохівського району немісцевим учасникам АТО.

Про це він розповів в інтерв’ю «Першому».

«То писали, що я передав комусь 167 ділянок, то вже аж 400. Це повна нісенітниця. Багато хто знає мене і мої принципи. При цьому є свідома інформаційна кампанія, яка ведеться проти мене з першого дня. Вона жорстка і цілеспрямована», - запевняє посадовець.

За його словами, у колишньому Горохівському районі справді хотіли передати 206 земельних ділянок немісцевим жителям в приватну власність. Швидше за все – для подальшої передачі третім особам.

«Коли я прийшов на посаду, цей процес був практично завершений. Мова йшла про останній наказ. А от вже після мого призначення управління поставило процес на паузу і відмовило в передачі об’єктів в приватну власність. Всі земельні ділянки, якими намагалися заволодіти ці люди, ми передали в Берестечківську територіальну громаду. Далі громада вирішить, що робити з ними», - розповідає Володимир Боярчук.

Окрім цього, геокадастр повідомив поліцію та прокуратуру про можливе заволодіння 412 гектарами землі в інтересах третіх осіб.

«Через мої дії проти управління подано 206 позовів, начебто я незаконно передав ділянки в Берестечківську громаду. Люди постаралися: в них пішло на це десь два ящики паперу – на одному принтері все роздрукували. Будемо чекати рішення суду», - додає очільник геокадастру на Волині.

Прочитати інтерв’ю повністю можна тут: «Я місцевий – мені нема куди тікати». Розмова з очільником геокадастру Волині Володимиром Боярчуком


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вакцинацію провели вже у п'ятьох медзакладах
Наступна новина Стати в чергу на вакцинацію проти COVID-19 вже можна в додатку «Дія»
Останні новини
Схожі новини