Проєкт реконструкції корпусу «Лісової пісні» переміг у конкурсі інвестиційних програм

Проєкт реконструкції корпусу «Лісової пісні» переміг у конкурсі інвестиційних програм
Санаторій «Лісова пісня»

Проєкт «Реконструкція лікувального корпусу №4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в селі Гаївка Шацького району Волинської області» отримав рекордно високу оцінку та зі значним відривом випередив інші у конкурсному відборі інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році.

Про це повідомив у фейсбуці депутат Волиньради Олександр Пирожик.

За його словами, в цього проєкту-переможця – 72,8571 бала проти 43,9286 та 41,0714 бала у найближчих опонентів.

«Його реалізація дасть змогу «Лісовій пісні» повноцінно оздоровлювати та лікувати людей круглий рік. Саме тому на засіданні регіональної комісії перед початком оцінювання я звернувся до колег із проханням звернути особливу увагу саме на цей проєкт. Втішений, що знайшов підтримку та розуміння в інших членів комісії, що мене почули та підтримали», – зазначив обранець.

«Сподіваюся, тепер уже ніхто не зможе відібрати в «Лісової пісні» цю заслужену перемогу, і невдовзі ми зможемо бачити наш славний санаторій із власним басейном, спортзалом та перехідною галереєю. А цілющі лікувальні води озера Пісочне, збагачені іонами срібла та гліцерину, зможуть оздоровлювати відвідувачів санаторію не лише в літній сезон, а й у будь-яку пору року», – додав Олександр Пирожик.

Нагадаємо, на базі санаторію «Лісова пісня» можуть створити Центр реабілітації учасників бойових дій та осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, якщо на це будуть спрямовані додаткові кошти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Різдво святкуватимемо 7 січня», – заява Володимир-Волинської єпархії ПЦУ
Наступна новина Равлики, сири, меди. У Луцьку виробники продавали власну продукцію на ярмарку
Останні новини
Схожі новини