Психлікарня плаче. Геращенко оприлюднив подання на Савченко

Психлікарня плаче. Геращенко оприлюднив подання на Савченко

Народний депутат Антон Геращенко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook подання Генерального прокурора України Юрія Луценка щодо народного депутата Надії Савченко.

Про це передає «Слово і Діло».

 

 

 

Надежде Савченко необходимо пройти принудительное психиатрическое обследование на предмет адекватности. К такому...

Posted by Антон Геращенко on Tuesday, 20 March 2018

«Надії Савченко необхідно пройти примусове психіатричне обстеження на предмет адекватності.До такого висновку я прийшов після того, як уважно прочитав подання на притягнення до кримінальної відповідальності і затримання поки ще народного депутата Надії Савченко», - написав Геращенко.

Він додав, що за підсумком вивчення документів вирішив «голосувати за зняття з неї депутатської недоторканності і не буду голосувати за її затримання і арешт».

«Це моя особиста позиція. Поясню чому: По-перше, не хочу створювати для неї образ жертви. Для мене вона не жертва, а правопорушник.А по-друге, вважаю правильним, щоб Генеральний прокурор Юрій Луценко, замість подання на арешт Надії Савченко, подав документи на згоду Верховної Ради на її примусове обстеження в псих лікарні», - додав Геращенко.

Нагадаємо, Генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Генпрокурор Луценко заявив, що є незаперечні докази того, що народний депутат Надія Савченко особисто планувала здійснити терористичний акт в парламенті.

Як повідомлялося, 16 березня регламентний комітет отримав подання про зняття недоторканності із Савченко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ПортCity виступлять «Шпилясті кобзарі»
Наступна новина Волинське видання приписало забудовнику неіснуючі зобов'язання, - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини