«Радницею хочу обрати жінку», – голова Волиньради Ірина Вахович 

«Радницею хочу обрати жінку», – голова Волиньради Ірина Вахович 

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович бачить у жінках великий потенціал, тому радницею хоче обрати собі жінку.

Про це вона розповіла в інтерв'ю журналістці Аріні Крапці для проекту «Жінки – це 50% успіху України».

«У нас виконавчий апарат облради складається переважно з жінок. І радницею хочу теж обрати жінку. В жінках я бачу великий потенціал», – сказала Вахович. 

Вона додала, що бачить у політиці велику потребу у відповідальних і розумних людях і що успіх жінки залежить від стартових умов та характеру. 

«Нам необхідно бути сильними. Які б не виникали в житті ситуації, ми повинні мати можливість забезпечувати себе. Якщо жінка ставить собі за мету вдало вийти заміж,то в неї у житті можуть виникнути обставини, за яких їй буде важко реалізуватись як особистості. Якщо ж вона від самого початку покладається на себе, тоді все буде добре. Чоловіки можуть мене критикувати за ці слова, але я так вважаю. І якщо навіть пропорції встановлювати, щоб було порівну жінок і чоловіків в різних органах влади, як деякі країни встановлюють, то можна це теж розглядати», – додала голова облради. 

Також Ірина Вахович сказала, що ніколи не відчувала дискримінаційного ставлення у раді з боку депутатів-чоловіків:

«В обласній раді я взагалі не можу пригадати випадків образ жінок. У нас депутати хіба що сваряться між собою за гроші, кому і скільки. Можуть, бути галузеві дискусії. Як, наприклад, медики можуть зчепитися з освітянами за виділення коштів на ті чи інші об`єкти, ремонти тощо». 

Нагадаємо, Ірину Вахович обрали головою Волинської обласної ради 26 липня 2019 року. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Своіх топіть будєтє?». Репортаж із останньої літньої сесії Луцькради
Наступна новина Як зняти житло і спати спокійно? Поради луцького рієлтора
Останні новини
Схожі новини