Ринок поштових послуг просить Порошенка ветувати закон про посилки

Ринок поштових послуг просить Порошенка ветувати закон про посилки

 

Державна «Укрпошта», поштово-логістичні компанії «Нова пошта», «Інтайм», «ТММ Експрес», Aramex, Meest Group, Delievery Group, а також Українська асоціація директ маркетингу звернулися до президента України з проханням ветувати закон, який скорочує до трьох кількість міжнародних поштових відправлень, які не обкладаються ПДВ.

Про це повідомляє Mind.ua.

«З огляду на ті факти, що сьогодні більшість відправлень недорогі – до $10, а Україна інфраструктурно не готова запровадити такі заходи адміністрування, вважаємо за необхідне, просити вас накласти вето на цей закон і повернути його на доопрацювання в профільний комітет Верховної Ради», – йдеться у зверненні до президента.

За словами Смілянського, набрання законом чинності унеможливить роботу експрес-перевізників і поштових операторів.

Раніше повідомлялося, що Рада ввела податкові обмеження на ввезення товарів через кордон та їх пересилання.

Гендиректор Укрпошти зазначив, що ініціатива суперечлива, бо ініціаторами змін до Податкового кодексу не надано розрахунків очікуваного доходу до державного бюджету. За прогнозами «Укрпошти», надходження до бюджету будуть меншими за витрати.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні на вихідних зіпсується погода
Наступна новина Сигарети в Україні подорожчають: чого очікувати курцям
Останні новини
Схожі новини