В Україні хочуть запустити сервіс доставки їжі Uber Eats

В Україні хочуть запустити сервіс доставки їжі  Uber Eats
Фото: Fortune

Компанія Uber шукає співробітника на посаду генерального менеджера для запуску сервісу доставки їжі Uber Eats в Києві. Український офіс Uber зазначив, що є плани запустити Uber Eats в Києві.

Про це пише Ain.ua.

Що таке Uber Eats?

Uber Eats - це платформа для доставки їжі, створена компанією Uber. Під нинішньою назвою сервіс був запущений в 2015 році і на даний момент працює в десятках міст Європи, Азії, Північної та Південної Америки.

Як це працює?

Щоб почати роботу з Uber Eats, потрібно завантажити окремий додаток на iOS або Android. Користувачам Uber можна залогінитися під існуючий обліковий запис, щоб не вводити дані ще раз.

На головному екрані висвічується список доступних закладів. Користувач повинен вибрати потрібне кафе і зробити замовлення. Після цього на екрані з'явиться карта, як в звичайному додатку Uber, де іконкою буде відзначений кур'єр, а поруч вказано час доставки.

Скільки це коштує?

Кожна доставка незалежно від суми замовлення або відстані до одержувача має однакову вартість. Втім, в різних містах ціна доставки відрізняється. Наприклад, в Брюсселі доставка через Uber Eats коштує 2,5 євро (86 грн), у Відні - 2,9 євро (100 грн), в Польщі - 8 злотих (66 грн), в Москві - 99 рублів (48 грн).

У Uber Eats, як і в Uber, діють пікові коефіцієнти. При нестачі кур'єрів або інших факторах ціна доставки може збільшитися на певний множник.

У чому особливість Uber Eats?

Uber Eats примітний перш за все тим, що дозволяє доставляти їжу з закладів, у яких немає служби доставки. Наприклад, за допомогою сервісу доставки запустили одні з найбільших мереж швидкого харчування McDonald's і KFC. Найімовірніше, подібного можна буде очікувати і в Україні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським капеланам не дадуть статус учасників бойових дій
Наступна новина Екс-губернатор Волині став довіреною особою проросійського кандидата в президенти
Останні новини
Схожі новини