У «пакунку малюка» побільшає речей

У «пакунку малюка» побільшає речей
Фото ілюстративне (джерело: Твоє місто)

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що з лютого буде розширено перелік речей, які входять до «Пакунку малюка».

Про це він сказав у виступі на засіданні уряду 30 січня, повідомляє Укрінформ.

«Пакунок малюка» формувався на основі опитування молодих мам, а перелік речей буде розширено з лютого 2019 року», - сказав Рева.

Він нагадав, що з вересня 2018 року уряд впровадив ще один вид соціальної підтримки материнства – «пакунок малюка».

Відповідно, за його словами, кожна жінка з народженням немовляти безкоштовно отримує подарунок з необхідними в перший період життя дитини речами.

«Хочу доповісти уряду, що зараз з UNOPS (Управління ООН з обслуговування проектів — ред.), який забезпечує пакунками малюка, ведуть перемовини низка компаній, які пропонують безкоштовно в цей пакунок малюка додати певні речі, які потрібні будуть новонародженим дітям», - повідомив міністр.

Окрім того, Рева зазначив, що нині кожній українській сім’ї з народженням малюка уряд надає грошову допомогу в розмірі 41 тисяча 280 грн.

Грошові виплати здійснюються одноразово в сумі 10 320 грн, а решта коштів, додав міністр, виплачується рівними частинами упродовж наступних 36 місяців.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Євробляхарі» готують нові акції протесту
Наступна новина Громади хочуть допомогти з фінансуванням спортшколи в Луцькому районі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини