Рівні складності малюнка в картинах за номерами від 1+ до 5

Рівні складності малюнка в картинах за номерами від 1+ до 5

Малювання картин за номерами користується в Україні дедалі більшою популярністю. Картина в подарунок близьким або для прикраси свого будинку створюється наполовину самостійно, це додає душу. У нашому інтернет-магазині можна купити набір будь-якої складності, до 5. Незважаючи на популярність хобі, залишаються питання щодо типів складності номерних картин.

Як вибрати потрібну картину за номерами

У наборі для створення картинок за номерами повинні бути:

  • полотно (панно із дерева);
  • пензлики;
  • фарби;
  • контрольна схема;
  • настінні кріплення.

Виробники картинок зазвичай користуються 5-значною системою складності для покупців. Чим нижча складність, тим простіше розмалювати панно.

Картини за рівнями складності

П'ятизірковий формат складності картин за цифрами передбачає різні цільові аудиторії та асортименти. Наприклад, при низьких складностях у наборі буде невелика кількість фарб, а ділянки для розфарбовування на панно великі. Складні макети відрізняються численністю кольорів, малими деталями. Розмальовування їх займе багато часу, зате в результаті вийде насичений відтінками деталізований малюнок.

Якщо ви купуєте картину за цифрами вперше, радимо почати з 2-3 зірочок. Простота та швидкість фарбування поряд з першим досвідом дозволять надалі покращити майстерність та створити справжні шедеври 5 рівня складності.

Рівень 1-2

Перші рівні – це дитячі забарвлення. У наборі йде не більше як десять фарб, кольорові ділянки великі (2-3 см). Незважаючи на простоту виконання, дитина легко навчившись розмальовувати, створить цілком симпатичні малюнки, якими можна прикрасити її кімнату. Виходячи з розміру полотна та складності (від 1 до 2), маленький художник розмальовуватиме полотно кілька годин або днів. Зазвичай на полотні від 1 рівня всього 2-3 базові кольори, а сюжет на мультиплікаційну тематику. Полотна 2 рівня відрізняються меншими деталями і наявністю до 4 базових кольорів.

Рівень 3

Цей рівень вже призначений для дорослої аудиторії, ескізи легкі та прості для фарбування. Три чверті полотна займають фрагменти середньої та великої величини (10-20 мм). Таку картину можна не поспішаючи і із задоволенням малювати один-два тижні. Саме розмальовки цього рівня рекомендується купити початківцям. На таких картинах легко навчиться точності та уважності, роботі зі схемою.

Рівень 4

У наборах із 4 зірочками понад 80 % полотна складають середні за величиною фрагменти (5-10 мм). Фарб додається багато: до 30 відтінків. Після кількох тижнів розфарбовування вийде чудовий деталізований малюнок. Малювання вимагає попередньої підготовки та постійної звірки зі схемою.

Рівень 5

Вищий, 5 рівень, майстерності призначається для давно практикуючих умільців або взагалі для художників-початківців. Полотно майже повністю наповнене дрібними замальовками. В асортименті більше як 30 фарб, безліч дрібних різноманітних деталей (до 5 мм), що займають понад три чверті полотна. Таку картину за номерами можна малювати до місяця з постійним використанням контрольного ескізу. Зате результат вразить будь-кого, картина здасться професійного художника, що вийшла з-під пензля, або на зроблене фото.

Рівень 5+

Існують набори рівня 5+. Вони досить рідкісні, оскільки дуже складні у виконанні. Їхнє створення займає 1,5-2 місяці. Полотно рясніє найдрібнішими фрагментами. 9/10 полотна вкрите деталями до 3 мм. Робота над такою картиною копітка, вимагає постійної звірки з контрольною схемою, фарб може бути до 45. Результат чудовий, нерідко нагадує фото.

​​Купити картину за номерами в Україні

Ціна залежить від розмірів полотна, деталізації, кількості фарб. Якість фарб та матеріалів гарантовано. Замовлення можна зробити в будь-яку точку України, з відправкою Новою Поштою та Укрпоштою. Дізнатися про наявність можна в режимі онлайн. Весь товар добре запакований і буде доставлений за кілька днів. Працюємо з післяплатою, передоплата не обов'язкова.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині завершують жнива
Наступна новина У луцькому Гостинному дворі може бути публічний простір
Останні новини
Схожі новини