Росіяни готуються провести «парад» у зруйнованому Маріуполі, – ГУР

Росіяни готуються провести «парад» у зруйнованому Маріуполі, – ГУР

Рашисти готують «парад» у зруйнованому Маріуполі. В зруйнований Маріуполь прибув перший заступник глави адміністрації президента росії, відповідальний за питання внутрішньої політики рФ, Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО.  

Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

Основне завдання путінського чиновника – підготовка «урочистих заходів» 9 травня. Відомо, що рашисти відмовляються від проведення «свята» в окупованому Донецьку, в тому числі імітації «військового параду». Наразі в ОРДЛО не проводиться підготовчих робіт з цих питань.

Нагадаємо, у Луцьку відбулася акція «Врятуйте Маріуполь». Як це було

Тож Маріуполь, за планами рашистів, має стати центром «урочистостей». З цією метою в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів.

Нагадаємо, вчора рашисти штурмували «Азовсталь». 

Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про «радість» місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Владімір Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін.

Читайте також: Ситуація на «Азовсталі» гірша, ніж просто «гуманітарна катастрофа» - командир морпіхів Волина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчора окупанти вдарили ракетами по Львівщині. Що відомо про наслідки
Наступна новина В Олиці переселенці висадили з троянд Алею перемоги
Останні новини
Схожі новини