Розповіли, як працює митний пост Луцьк

Розповіли, як працює митний пост Луцьк

На митному посту Луцьк сприяють українським експортерам.

Про це дізнались народні депутати України – члени комітету з питань бюджету безпосередньо на митному посту Луцьк Волинської митниці ДФС у ході робочого візиту на Волинь.

Начальник митниці Віктор Кривіцький зазначив під час імпровізованої екскурсії митною зоною, що на цьому посту акредитовано 1533 учасники зовнішньо-економічної діяльності. Щомісяця близько 450 з них оформляють вантажі. 99% - шляхом електронного декларування.

З серпня 2017 року тут працює «єдине» вікно, переваги якого змогли оцінити українські експортери.

Час оформлення митної декларації на експорт – не більше однієї години. У минулому році митний пост був бюджетоформуючим для Волинської митниці і спрямував до державної скарбниці 3,1 млрд. грн.

Цьогорічні надходження становлять 1,7 млрд. грн., що свідчить про позитивну динаміку.

До слова, митний пост Луцьк був відкритий у 2011 році як зразок державно-приватного партнерства. Він розташований на виробничих потужностях підприємства з іноземними інвестиціями «Модерн Експо». Воно є одним з найбільших експортерів в зоні діяльності Волинської митниці і постачає обладнання у майже 70 країн світу.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що контроль за митним оформленням експорту лісоматеріалів на Волинській митниці постійно посилений. 

Читати також: Депутат в темі - Володимир Бондар: Мораторієм на експорт кругляка ми стимулюємо банальне лісопиляння


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Безхатько, який з відмороженими ногами жив у Луцьку під сходами, знову повернувся на вулицю
Наступна новина DZIDZIO приведе до Луцька «Super-Puper» програму
Останні новини
Схожі новини