«Велика честь». Саакашвілі підтвердив, що Зеленський запропонував йому стати віцепрем'єром

«Велика честь». Саакашвілі підтвердив, що Зеленський запропонував йому стати віцепрем'єром

Колишній президент Грузії та ексочільник Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі підтвердив, що отримав пропозицію від президента України Володимира Зеленського стати віцепрем'єром з питань реформ.

Політик вже провів бесіду з чинним прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, – йдеться на його сторінці у фейсбуці, пише ТСН.

"Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віцепрем'єром уряду України з питань реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді", - зазначив Саакашвілі.

Політик зауважив, що пов’язує з командою Зеленського великі надії для України і готовий працювати у непростий час, коли на країну чекає дуже складний період.

"Я представлю в Верховній раді свої пропозиції щодо необхідних змін як частину урядової програми уряду Шмигаля з конкретними напрацюваннями, які з'явилися у мене як поза межами України, так і в період моєї роботи в Україні, ґрунтуючись як на позитивному, так і на негативному досвіді", - наголосив Саакашвілі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ігор Ващенюк звільнився з посади головного медика Волині
Наступна новина В Україні розпочались клінічні дослідження вітчизняного препарату проти COVID-19
Останні новини
Схожі новини