Саакашвілі заявив, що повертається в грузинську політику

Саакашвілі заявив, що повертається в грузинську політику

Голова Виконавчого комітету Нацради реформ при президенті України, експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив, що повертається до Грузії, де продовжить участь у політичних процесах.

Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на відеозвернення Саакашвілі. 

«За ці сім років не було жодного дня, щоб я не цікавився справами в Грузії. Я знаю, що моя робота як президента не була марною, і багато з того, що ми зробили, збережено і сьогодні працює. Але коли я чую про події в Грузії, то точно знаю, що ми можемо жити набагато краще, і кожен грузин може бути значно багатшим. І разом у нас це вийде. Я повертаюся!" - сказав Саакашвілі.

Відеозвернення зроблено грузинською мовою, у фейсбуці політик оприлюднив його переклад українською мовою.

При цьому він назвав Україну своїм «другим домом» і зазначив, що вона прийняла його «таким, який я є, без усяких умов і вимог», і що він дуже цінує це.

Саакашвілі також вибачився перед грузинським народом за допущені помилки і подякував йому за те, що зробив його «учасником будівництва грузинської держави і успішного історичного процесу».  «Я... вдячний долі, що вона дала мені можливість останні сім років усвідомити, переосмислити... Наразі, з висоти цих років, знаю, як краще служити своїй країні. Як уникнути помилок, а помилки, звісно ж, були. Були і важкі помилки. Але Бог свідок, я хотів найкращого для свого народу. Хотів, щоб мій народ жив краще, набагато багатше», – заявив він.

Раніше в четвер політик зробив заяву, в якій зазначив, що не припиняв активної участі в політичному житті і України, і Грузії, і має намір це робити й надалі.

«Я грузин. Я українець. Я завжди мав, і завжди матиму дві домівки. Я завжди відчував обов’язок допомагати обом моїм народам. Саме тому я ніколи не припиняв активну участь в політичному житті обох країн... Де б я не був, я завжди буду вірним сином двох дружніх країн – Грузії та України. Я завжди допомагатиму двом своїм народам ставати ще краще, ще успішніше», - написав Саакашвілі на своїй сторінці у фейсбуці.

Читати також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вступ-2020: які виші та спеціальності обирали цьогоріч вступники
Наступна новина На зарплати вчителям сіл, приєднаних до Ковеля, може не вистачити грошей
Останні новини
Схожі новини