Савченко розкритикував ремонт дороги на Волині

Савченко розкритикував ремонт дороги на Волині

На Волині ремонтують дорогу за  маршрутом Сенкевичівка–Липа–Берестечко, що у Горохівському районі. Оглянувши стан відремонтованої дороги голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко обурився низькою якістю робіт.

Загалом минулого року підрядник відремонтував  декілька відрізків цієї дороги  загальною протяжністю близько чотирьох кілометрів,  – повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Візьмуться за дорогу з Луцька до Липин, яку ні разу не ремонтували. ФОТО

«Тож поки підрядна організація не здала дорогу в експлуатацію, Олександр Савченко дав доручення привести відрізки дороги до ладу»,  – йдеться у повідомленні.

«Дороги дуже розбиті. Мало проявляється соціальна відповідальність бізнесу. Машини їдуть перевантажені, поряд цукровий завод. Будемо працювати і з підприємцями, аби врятувати ці дороги. Я згоден, що відремонтувати весь відрізок – дуже складно. Засипати ями – ефекту не дасть. А якщо не ремонтувати взагалі – то дорогу доведеться закрити. Певні кошти у нас виділені – будемо асфальтувати найскладніші відрізки. Будемо залучати бізнес – й разом рятувати дорогу», – зазначив Савченко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині через жахливу дорогу у село перестали їздити автобуси 

Зазначають, що цього року заплановано асфальтування ще чотирьох найпроблемніших ділянок загальною протяжністю близько двох кілометрів. На це передбачено 9,5 мільйона гривень. Тендер на ремонт покриття вже оголошено.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відключатимуть гарячу воду. Список вулиць
Наступна новина На Волині через холодні батареї дітей не пускають в садочок
Останні новини
Схожі новини