СБУ затримала корегувальника вогню по полігону на Львівщині

СБУ затримала корегувальника вогню по полігону на Львівщині
Фото прокуратури

Контррозвідка СБУ викрила львів’янина, учасника агентурної мережі рф, який коригував вогонь по Яворівському полігону на Львівщині. 

Про це управління СБУ у Львівській області повідомило 28-го червня. 

Правоохоронці встановили, що колишній працівник КДБ передавав ворожій стороні інформацію про місця розташування ЗСУ та їхнє озброєння.

Згодом зібрані дані (точні локації з позначками на карті) він надсилав куратору через спеціально прихований чат в Телеграм-каналі.

За даними видання ZAXID.NET, у прокуратурі Львівщини повідомили, що корегував російські ракетні обстріли по Міжнародному центру миротворчості та безпеки у березні цього року 71-річний львів’янин.

За даними правоохоронців, унаслідок ракетної атаки тоді загинула 61 людина, ще 160 були поранені.

Наразі зраднику повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

">http://

Відео Lviv.Media з судового засідання

Додатково контррозвідники встановлюють факт ймовірної передачі інформації щодо дислокації іноземного легіону на території військового полігону.

Нагадаємо, киянин, який агітував за «русcкій мір» на Волині, поширював у соцмережах та відеохостингах матеріали на підтримку російської агресії втрапив за ґрати на два роки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях з росіянами загинув військовий з Волині
Наступна новина На Волині попрощались з військовим Іваном Кравцем
Останні новини
Схожі новини