Сергій Котюк звітує перед виборцями

Сергій Котюк звітує перед виборцями

Депутат Волинської обласної ради Сергій Котюк відзвітував перед виборцями про проведену роботу.

Обраний депутатом Волинської обласної ради VII скликання, виборчий округ № 36 від Волинської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка. Член фракції Радикальної партії в обласній раді та постійної комісії з питань екології, раціонального використання природних ресурсів.
Моя діяльність, як депутата Волинської обласної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців, у межах депутатських повноважень, наданих Законом України «Про статус депутатів місцевих рад».

За звітний період комісією з питань екології, раціонального використання природних ресурсів було проведено 9 засідань, на яких розглянуто 65 питань, з яких були прийняті відповідні рішення та подані на розгляд сесій. Основними напрямками роботи комісії були опрацювання питань ефективного використання, відтворення і розвитку природних ресурсів області та охорони навколишнього природного середовища, погодження надання надр у користування, надання у користування мисливських угідь.
Постійно проводив прийоми громадян, незалежно від офіційних днів і годин прийомів. Намагався всіляко допомагати виборцям та надати допомогу.

За поточний період провів 67 депутатських прийомів громадян у громадській приймальні Рожищенської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка у м. Рожище (вул. Гагаріна, 47). За звітний період звернулося - 86 громадян, з них 33 - з письмовими, та 53 - з усними зверненнями, 36 громадян отримали матеріальну допомогу. Всі усні та письмові звернення були розглянуті та по мірі можливості їх виконано.

За звітний період підготував і подав на розгляд відповідних органів влади та посадових осіб 23 депутатські запитів та звернення яке було підтримано депутатами обласної ради. За звітний період за зверненнями громадян та колективних клопотань із депутатського фонду було надано 36 особам матеріальну допомогу. Долучався до інших колективних звернень про виділення допомоги виборцям із депутатських фондів.

Значну увагу приділяю вирішенню проблемних питань в закладах освіти та медицини. На звернення колективу Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького посприяв у виділенні комп’ютерного обладнання, спортивного інвентарю. Надав матеріальну допомогу ФАПу с.Дубище на ремонт кімнат. Для ДНЗ с. Кременець та ЗОШ с. Березолуки придбано ноутбук, а також для футбольної команди с.Кременець нову спортивну форму. Виділено кошти для закупівлі подарунків для малозахищених верств населення с.Носачевичі. Також здійснено передплату громадсько-політичного щотижневика «Наш Край» для інвалідів візочників та іншим малозабезпеченим верствам населення.

Крім того, активізував свою роботу у вирішенні проблем Церкви та релігійних громад. За проведену роботу отримав відзнаку - медаль «За Жертовність» від Волинської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Постійно здійснюю публікації в обласних та районних газетах в інтернет-виданнях та на власних сторінках у соцмережах щодо висвітлення моєї депутатської діяльності та вирішення актуальних питань, що тривожать населення.

Мешканці Рожищенського району знають, що я завжди готовий допомогти і підтримати кожного, надати матеріальну допомогу.

Про роботу, яка була проведена у виборчому окрузі та питання, які необхідно вирішувати в подальшому, мною було прозвітовано на зустрічі з виборцями, яка відбулася 2 лютого 2018 року в громадській приймальній.

Впевнений, що і надалі буду приділяти максимум уваги у вирішенні найскладніших проблем виборців свого округу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинського священика звинуватили в роботі на Москву
Наступна новина Курс валют на 7 березня: долар продовжує дешевшати
Останні новини
Схожі новини