Шестеро лучан змагатимуться на всеукраїнському чемпіонаті з дизайну акваріумів

Шестеро лучан змагатимуться на всеукраїнському чемпіонаті з дизайну акваріумів
Джерело фото - turktrip.ru

У Києві відбудеться перший чемпіонат України для дітей з аранжування акваріумів у рамках Третьої міжнародної спеціалізованої виставки «АкваТерра Шоу – 2018».

Після конкурсів на місцевому рівні до участі в чемпіонаті запрошені діти-переможці обласних дитячих конкурсів з аквадизайну: Хаустова Анастасія (м. Київ), Черепахіна Антоніна (м. Запоріжжя), Іващенко Олександра (м. Харків), Коротіна Крістіна (м. Миргород), Ковальчук Іван (м. Луцьк). Про це повідомили в еколого-натуралістичному центрі Волині.

А також студенти-переможці обласних юннатівських конкурсів з аквадизайну: Гайова Юлія (м. Луцьк), Гамлюк Анастасія (м. Луцьк), Кукуруза Тетяна (м. Луцьк), Новосад Лариса (м. Луцьк), Ярмошик Анна (м. Луцьк).

Повідомляється, що учасникам чемпіонату нададуть акваріуми об’ємом 34 літрів з відповідним обладнанням (джерело освітлення, підігрівач, фільтр, вода), а також водні рослинами, акваріумні рибки, грунт, елементи декору. Учні та студенти-учасники презентують свої творчі роботи та захищатимуть їх.ф


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині збудують 9 нових амбулаторій
Наступна новина Лучанин поскаржився на роботу служби таксі «Морячок»
Останні новини
Схожі новини