Дизайн луцького магазину взуття ІКОS виграв інтер'єрну премію

Дизайн луцького магазину взуття ІКОS виграв інтер'єрну премію
Магазин місцевого бренду взуття Ikos. Луцьк. Вулиця Лесі Українки, 49

Дизайн магазину взуття луцького бренду ІКОS здобув перемогу у популярній щорічній інтер’єрній премії INTERIUM 2021. 

Шоурум відкрили у листопаді 2019-го на вул. Лесі Українки, 49 у Луцьку. Це простір кави і взуття. Дизайн магазину від лучанина Левка Давидюка та його студії Leo D'uk Design. 

«Отримали нагороду за ІІ місце в категорії «Інтер’єр громадського приміщення. Магазини, бутіки, шоуруми, салони краси». Щорічна інтер’єрна премія INTERIUM 2021, що відбувається в рамках інтер‘єрної виставки KIFF, організованої Київським міжнародним контрактовим ярмарком», – розповів Левко Давидюк на своїй сторінці у соцмережі. 

Бренд ІКОS створила родина Ковальчуків. Вони продають своє взуття далеко за межами рідного Луцька, але тільки в Луцьку мають брендовий магазин. Називають його «наш простір» і не інакше. Там можна пити каву і розглядати класне взуття, шукаючи родзинки рідного лучанам бренду ІKOS.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Глянув на дрова – зробив готель. Розмова з дизайнером Левком Давидюком. ФОТО

Для довідки. Міжнародна інтер’єрна премія INTERIUM 2021 – конкурс для архітекторів, дизайнерів, декораторів, архітектурних і дизайн-бюро на кращий інтер’єр громадських будівель та житлових приміщень. Єдиний в Україні некомерційний міжнародний конкурс для дизайнерів. Цьогоріч серед учасників – дизайнери з 8 країн та більше 200 робіт.



Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У двох лікарнях Волині вже зайнято понад 80% «ковідних» ліжок
Наступна новина Україна першою у світі прирівняла цифровий паспорт до паперового
Останні новини
Схожі новини