Школяра з Волині, якого засудили за канабіс, нарешті випустили із СІЗО

Школяра з Волині, якого засудили за канабіс, нарешті випустили із СІЗО

Одинадцятикласника, якого суд першої інстанції засудив до 6 років колонії, випустили зі слідчого ізолятора під особисте зобов’язання. Адвокат переконує, що звернувся до ДБР зі скаргою на дії працівників СІЗО.

Про це повідомив захисник підлітка Віталій Жуковський, пише ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, ввечері 25 березня працівники СІЗО відмовилися випустити підлітка, який в слідчому ізоляторі перебуває уже повних 3 місяці. Мотивували свої дії тим, що для звільнення необхідно мати паперовий документ, завірений мокрою печаткою. 

Станом на 10:30 26 березня хлопець далі перебував у СІЗО.

Згодом стало відомо, що підлітка випустили з ізолятора 26 березня приблизно об 11:30.

Адвокат переконує, що перед тим він звернувся в Державне бюро розслідувань зі скаргою на дії працівників СІЗО. Крім того, уже вранці паперовий документ з судовою ухвалою був у працівників СІЗО. Хоча електронний варіант, переконує адвокат, був готовий ще в день оголошення судом ухвали.

У Територіальному управлінні ДБР у м. Львів, яке охоплює і Волинську область, інформацію про надходження скарги станом на 15-ту годину 26 березня не підтвердили, але й не спростували. Ймовірно, кажуть, ще не систематизували інформацію.

Згодом стало відомо, що підлітка випустили з ізолятора 26 березня приблизно об 11:30.

Нагадаємо, 25 березня Рівненський апеляційний суд звільнив з-під варти одинадцятикласника з селища Ратне Волинської області, якого у грудні 2020-го засудили до шести років колонії за підозрою у збуті канабісу. Також суд скасував вирок та повернув справу на розгляд суду першої інстанції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директорка Луцької стоматполіклініки за минулий рік отримала понад 600 тисяч гривень премії 
Наступна новина Ситуація з коронавірусом в Україні стабілізується за 2-3 тижні, – експерт
Останні новини
Схожі новини