Штраф і дискваліфікація. Футболіста Михалика покарали за бійку під час гри

Штраф і дискваліфікація. Футболіста Михалика покарали за бійку під час гри
Тарас Михалик

Гравця любешівської «Прип’яті» Тараса Михалика покарали за бійку на турнірі.

15 січня на засіданні контрольно-дисциплінарної комісії Асоціації міні-футболу Волині розглянули епізод з бійкою, який трапився в матчі між командами «Іква» Млинів – «Прип’ять» Любешів під час турніру «Різдвяна коляда-2020». Про це із посиланням на сайт асоціації пише Район.Любешів.

Нагадаємо, під час новорічного турніру з футзалу в Луцьку Тарас Михалик став одним із головних фігурантів бійки. Після низки епізодів, де суперники грали доволі грубо, він не витримав і розпочав бійку. У сутичку вступили також запасні гравці обох команд. Завдяки арбітрам та персоналу серйозної бійки не сталося. У результаті Михалик був вилучений і не зміг дограти зустріч до кінця.

Детально вивчивши фото- та відеоматеріали, протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, контрольно-дисциплінарна комісія дискваліфікувала на три місяці гравця «Прип’яті» Тараса Михалика, а команду оштрафувала.

Сплатити штраф також зобов’язали «Ікву», а її гравця, учасника епізоду, дискваліфікували на два матчі.

Зараз Михалик також виступає у Першій лізі за «Волинь». Сам він родом із Любешівського району. Раніше грав за київське «Динамо», московський «Локомотив» і збірну України.

Гравцем «Волині» Михалик став у 2019 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна в топі, робото-хірург, ноу-хау від митників. ЩО У НАС ДОБРОГО?
Наступна новина У Луцьку просять маршрутку, яка б курсувала з Дубнівської до Рованців
Останні новини
Схожі новини