Скандальний атовець, який вболіває за збірну Росії на ЧС, написав заяву на звільнення

Скандальний атовець, який вболіває за збірну Росії на ЧС, написав заяву на звільнення

Президент асоціації міні-футболу Волині та учасник АТО Сергій Голоскоков, який відкрито вболіває за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу, написав заяву на звільнення з займаної посади.

Про це йдеться на сайті Асоціації міні-футболу Волині.

«Сьогодні, 22 червня, на засіданні виконкому АМФВ була розглянута письмова заява діючого президента АМФВ Сергія Голоскокова про звільнення з займаної громадської посади. Розглянувши заяву та заслухавши особисто заявника, Виконком одноголосно вирішив задовольнити прохання Сергія Голоскокова та звільнити його із займаної посади. Згідно Статуту за відсутності президента до наступної Конференції його повноваження виконуватиме віце-президент АМФВ Руслан Корпош», – йдеться в публікації.

Нагадаємо, Сергій Голоскоков відкрито вболіває за збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу. Волинські атовці обурені цим фактом. ««Якщо Сергій заплутався, тоді в нього надзвичайно мало часу, щоб визначитися або Україна, в якій він живе, працює, захищає або росія – вокзал + валіза», – зазначали вони.

Натомість Голоскоков заявив, що спорт – поза політикою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку кличуть на «суперконцерт» за участі Даши Астаф'євої, Арсена Мірзояна та Seryoga
Наступна новина Казкові персонажі та апетитні десерти: волинянин з інвалідністю виготовляє запашне мило. ФОТО
Останні новини
Схожі новини