«Я сказав, що попав у катастрофу, і погас»: Шиба розповів про аварію

«Я сказав, що попав у катастрофу, і погас»: Шиба розповів про аварію
скріншот із відео

Екс-очільник Луцька Богдан Шиба розповів про обставини аварії, в яку потрапив у 2006 році.

Спогадами він поділився з ведучим програми #За15ДоЗльоту Богданом Ковалем.

Зокрема Богдан Шиба пригадав, що зіткнення сталося надвечір на в’їзді в село Зоря.

«Я на в’їзді в село Зоря їхав під гору. Назустріч мені їхав вантажний автомобіль. Коли я виїхав нагору і порівнявся з ним, то з-за нього на обгін виїхав інший легковий автомобіль, який в’їхав мені просто «в лоб», – каже екс-мер.

За його словами, він не встиг зреагувати на зміну дорожньої обстановки, адже інший водій порушив правила. «Це було на очах у багатьох людей, там десь ззаду їхав рейсовий автобус – люди все бачили. Було очевидне порушення правил тією автівкою», – додає Шиба.

Колишній міський голова пригадав, як покликав собі допомогу. «В перший момент, коли я випав із автомобіля, я натиснув, що там натиснулося мені, коли мені з того боку відповіли, я сказав, що попав в катастрофу на рівненській трасі, і погас», – говорить він.

«Але я ж політичний діяч. Поки я був без пам’яті, поки мене там відкачували, пішла хвиля. Хто може бути винен, якщо є «прості люди» і є міський голова? Зрозуміло, що міський голова, незважаючи на те, що відразу були огляд місця події, протокол складений», – каже Шиба.

Довідково:

Як повідомляє Вісник+К,12 липня 2006 року о 22.06 в автомобільну аварію потрапив тоді Луцький міський голова Богдан Шиба. Він повертався з Рівного до Луцька автомобілем «Опель-Омега». Неподалік селища Клевань, що на Рівненщині, на машину міського голови із зустрічної смуги раптово виїхав «Опель-Кадет», в салоні якого було четверо молодих хлопців.

Оскільки у цьому місці дорога має підвищення, то водії «Опелів» лише в останній момент помітили один одного, й уникнути лобового зіткнення не вдалося. Внаслідок цього Богдан Шиба отримав забій грудної клітки, перелом ребер, зміщення кісток тазу, перелом правого кульшового суглобу. Пасажирка «Омеги» – 27-річна лучанка Світлана Л. – отримала струс головного мозку, забій грудної клітки, закритий перелом правої великогомілкової кістки, відкритий багатоуламковий перелом лівої плечової кістки.

Обоє постраждалих були спочатку доставлені у Клеванську ЦРЛ, звідки їх перевезли на лікування у Луцьк.

Всі, хто був у салоні «Опеля-Кадета», загинули на місці пригоди. Усі четверо – жителі Рівненського району віком від 21 до 25 років. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сказали, хто може очолити перинатальний центр у Луцьку
Наступна новина Яким секретам навчаються учасниці проекту «Пігмаліон 3D»?
Останні новини
Схожі новини