Сортувати сміття під Луцьком буде лінія за 9 мільйонів гривень

Сортувати сміття під Луцьком буде лінія за 9 мільйонів гривень
Фото ілюстративне

На полігон твердих-побутових відходів, що приймає сміття з Луцька, планують придбати сміттєсортувальну лінію за 9 мільйонів гривень.

Про намір закупити відповідне підіймально-транспортувальне обладнання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради повідомив, оголосивши відкриті торги через систему публічних закупівель Prozorro, – повідомляє ІА Волинські Новини.

Пропозиції прийматимуть до 4 лютого. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 12 березня.

Читати також: «Сміттєву» проблему у Брищі вирішить ще одна сортувальна лінія і дробильні машини, - міськрада

Мова йде про придбання сортувальної лінії потужністю 12–15 тонн твердих побутових відходів на годину, гідравлічного пресу для вторинної сировини продуктивністю не менше 10 тонн на годину та подрібнювача для вторинної сировини, гілок і відходів деревини продуктивністю 3–6 тонн на годину.

До прикладу, механізована лінія для сортування сміття розподілятиме відходи на такі фракції, як органічні та інертні матеріали, чорні метали, ПЕТ-пляшка, скло, макулатура, кольорові метали, плівка та інші матеріали.

Гарантія на техніку повинна становити не менше 12 місяців. Мобільний сортувальний комплекс мають поставити на полігон твердих побутових відходів до 1 червня цього року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі підняли ціну на проїзд в маршрутках
Наступна новина Луцькі муніципали відхрестилися від «репресій» проти Діда Мороза
Останні новини
Схожі новини