Співак з Волині зняв кліпу зруйнованому Будинку офіцерів. ВІДЕО

Співак з Волині зняв кліпу зруйнованому Будинку офіцерів. ВІДЕО

Виконавець зі Старої Вижівки Ярослав Карпук (Yaktak) нещодавно презентував пісню «Коли болить душа». Кліп на неї зняв вінницький режисер Віктор Волос. На відео можна побачити чимало знайомих містянам локацій, а також велику кількість самих вінничан: школярі, вчителі, поліціянти, працівники «Вінницької транспортної компанії» та лікарі. 

Про це повідомляє 20 хвилин. 

«Це, напевне, мій найчуттєвіший кліп. Багато писати і спойлерити не буду, просто запрошую до перегляду», — написав на своїй сторінці в інстаграм Ярослав Карпук. 

Відео починається у зруйнованому російськими ракетами Будинку офіцерів. З перших рядків пісні артист співає, що через війну українці розкидані по світу, що ми не знаємо, що на нас чекає в найближчому майбутньому, однак він також каже, що усі ми однаково віримо у нашу перемогу. 

Впродовж відео ми неодноразово бачимо зміну локацій. То це школа «Аіст», де вчителі разом з учнями під час повітряної тривоги спускаються в укриття. А ось тепер це вінницькі полісмени, які патрулюють вулиці нашого міста. Ми також бачимо лікарів, водійок трамваїв, зварювальників та багатьох інших. Усі вони прості вінничани, а не професійні актори. 

Режисер показує глядачам, як вони по-різному проживають свої життя, однак у кожного є дещо спільне — у всіх «болить душа» через те, що зараз відбувається в Україні. 

Віктор Волос розповів, що своєю роботою вони хотіли показати, що попри біль, страх, невпевненість, які стали звичними для багатьох із нас, не варто опускати рук. Натомість ми маємо мобілізовувати усі ресурси та робити все залежне для наближення перемоги. 

— Коли команда Ярослава звернулася до мене з цим треком, думками я одразу перенісся до 14-го липня, коли абсолютно кожен вінничанин відчув, що таке війна. Але 14-го липня це не лише про страшну трагедію, власне, як і сам трек. Люди не почали тікати, а почали гуртуватися. Люди приїжджали на площу, щоб діставати інших з-під завалів, телефонували до Центру переливання крові, аби дізнатися, чи можуть вони стати донорами, відкривали збори коштів на помсту, — каже Віктор.

— У всіх людей боліла душа, але всі знали, що потрібно робити. У кліпі ми зобразили людей різних професій, які попри сьогоднішні виклики стараються не падати духом, а навпаки — робити все всі від себе залежне.

Сам Yaktak про свою роботу говорить так:

«Знаю, як кожному з нас болить, кожного дня, кожної секунди, за близьких, за нашу рідну землю. Сподіваюсь, ця пісня надихне вас на ще більшу віру в наше світле майбутнє і довгоочікувану перемогу!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розгорнули 200-метровий прапор і створили «ланцюг єдності». ФОТО
Наступна новина Волинянин, який отримав смертельні травми, став донором для двох чоловіків
Останні новини
Схожі новини