Доля луцького Будинку офіцерів. Що з ним хоче зробити кандидатка в ректори ЛНТУ Ірина Вахович

Доля луцького Будинку офіцерів. Що з ним хоче зробити кандидатка в ректори ЛНТУ Ірина Вахович

Кандидатка у ректори Луцького національного технічного університету Ірина Вахович хоче перетворити Будинок офіцерів на Будинок вчених.

Про це вона розповіла в інтерв’ю «Першому».

Нагадаємо, нещодавно політехнічний університет узаконив землю під пам’яткою архітектури – Будинком офіцерів, що на вулиці Винниченка, 8 у Луцьку. Тепер можна робити реконструкцію.

«Хочу перетворити його на Будинок вчених, проводити там засідання вченої ради, відкрити конференц-зали, можливо, приймальна комісія працюватиме теж там.

Конференц-зали можна буде здавати в оренду. Оскільки це центр міста, думаю, вони користуватимуться попитом. Потрібно або знайти інвестора, або податись на якийсь проєкт, в тому числі міжнародний «Польща-Білорусь-Україна». Сподіваюсь, мій досвід роботи головою обласної ради допоможе в цьому», - розповіла кандидатка.

З її слів, також можна розглянути питання здачі приміщення в оренду комерційній організації на умовах зробленого ремонту та спільного використання.

«Якщо ж місто буде дуже зацікавленим у цьому приміщенні, але натомість профінансує нам будівництво технопарку на Львівській, можемо розглянути й такий варіант», - додала Ірина Вахович.

Це питання, на її думку, слід обговорити з колективом.

Читати також: «Я йду антикризовим менеджером», - кандидатка у ректори луцького політеху Ірина Вахович. ІНТЕРВ'Ю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У світі почали розробку інгаляційної вакцини від коронавірусу
Наступна новина МОН рекомендує школам йти на канікули вже з 15 жовтня
Останні новини
Схожі новини