У Луцьку в Будинку офіцерів хочуть створити Музей науки. Ініціювали громадське обговорення

У Луцьку в Будинку офіцерів хочуть створити Музей науки. Ініціювали громадське обговорення

У луцькому Будику офіцерів планують створити Музей науки. У Міністерстві освіти і науки оголосили громадське обговорення цього інвестиційного проєкту.

«Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення державний інвестиційний проєкт «Реставрація Будинку офіцерів з пристосуванням під інтерактивний простір освіти і науки «Музей науки» на вул. Вінниченка, 8, у м. Луцьку Волинської області» з метою отримання відповідних пропозицій, які аналізуються під час підготовки проєкту», – йдеться у повідомленні відомства.

Зауваження та пропозиції просять надсилати до 26 лютого 2021 року на електронну адресу [email protected] (Юлія Король – головний спеціаліст департаменту фінансування державних і загальнодержавних видатків).

Ректорка Луцького національного університету, на балансі якого перебуває Будинок офіцерів, Ірина Вахович закликала долучатися до підтримки цього проєкту.

«Потрібно написати лист-підтримки і надіслати на пошту МОН сканований варіант», – пояснила вона.

Читати також: Доля луцького Будинку офіцерів. Що з ним хоче зробити кандидатка в ректори ЛНТУ Ірина Вахович

Восени 2020 року університет узаконив землю під пам’яткою архітектури – Будинком офіцерів, що на вулиці Винниченка, 8, у Луцьку. Тепер там можна робити реконструкцію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. Найбільше нових хворих – у Луцьку і Ківерцівському районі
Наступна новина Через «фантастичну» зарплату очільниці в Луцький центр медичної допомоги прийде перевірка
Останні новини
Схожі новини